جلسه‌ای به‌منظور بررسی پیشرفت کاری کانال «قوش‌تپه» در وزارت زراعت دایر گردید

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۹ - ۱۵:۲۶
کرنې وزارت کې د قوش تېپې کانال د کاري پرمختګ د ارزونې په موخه غونډه جوړه شوه


۹ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی پیشرفت کاری کانال قوش‌تپه در وزارت زراعت تحت ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت برگزار شد. در این جلسه چالش‌ها، راه‌حل‌ها و میزان پیشرفت کار در فاز دوم کانال مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این جلسه با اشتراک مجیب‌الرحمن عمر آخندزاده معین انرژی و آب، مولوی عبدالکریم فاتح معین فواید عامه، مولوی مولوی عبدالباری عاطف معین پالیسی ریاست عمومی  اداره امور، عبدالرحمن عطاش رییس اجراییوی شرکت انکشاف ملی، حاجی محمد ابراهیم حکمت رییس اقتصادی معاونیت اقتصادی ریاست الوزرا، مشاورین و متخصصین دایر گردید.
در این جلسه پیرامون روند کاری کانال قوش‌تپه، چالش‌ها و راه‌حل‌ها، میزان پیشرفت کار در فاز دوم کانال قوش‌تیپه، قراردادها و هماهنگی میان ادارات زیربط بحث و گفتگو صورت گرفت.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت: «قوش‌تپه یک پروژه ملی است که نقطه عطف کشورهای همسایه قرار دارد، بنابرین روند کار در همکاری همه ادارات باید به سرعت پیش برود و تکمیل گردد. همه مردم چشم‌انتظار تکمیل شدن آن هستند.»
در همین حال، عبدالرحمن عطاش رییس اجراییوی شرکت انکشاف ملی که قرارداد کانال قوش‌تیپه را به دوش دارد، گفت: «ساخت سربند کانال قوش‌تیپه که یکی از بخش‌های مهم و اساسی این کانال می‌باشد، در حال حاضر کار عملی آن ۵۰ درصد تکمیل گردیده است.»
عطاش افزود: «کندن‌کاری فاز دوم کانال قوش‌تپه نیز به شدت جریان دارد و تاکنون کار عملی فاز دوم کانال قوش‌تیپه حدود ۳۰ درصد پیش‌رفته است و قبل از معیاد تعیین‌شده تکمیل می‌شود.»
کانال بزرگ آبیاری قوش‌تپه از بزرگترین پروژه‌های انتقال آب در شمال کشور است که  طول کانال ۲۸۵ کیلومتر، عرض آن ۱۵۲ متر و عمق آن ۸.۵ تا ۱۲.۵ متر است

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها