تدویر ورکشاپ آموزشی و توزیع ۹۶ هزار دوز واکسین در ولایت غور

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۵ - ۱۰:۳۴
تدویر ورکشاپ آموزشی و توزیع ۹۶ هزار دوز واکسین در ولایت غور

 ۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ویژه‌ای را برای داکتران وترنری برگزار کرد. این برنامه با اشتراک مولوی غلام محمد کاظم رئیس زراعت، داکتران مسئول و کارمندان این ریاست در مرکز ولایت غور برگزار شد.
 هدف از این ورکشاپ، تطبیق ۹۶ هزار دوز واکسین‌های PPR و FMD در مرکز و ولسوالی‌های تیوره، پسابند، ساغر، مرغاب، الفاروق، دولتیار و دولینه بود.
این برنامه که با همکاری سازمان غذایی و زراعت ملل متحدبرگزار گردید، به منظور کنترل بیماری طاعون و نیش‌خوارکنندگان کوچک، افزایش آگاهی عمومی در مورد این بیماری‌ها، تقویت اقتصادی مالداران و تأمین مصونیت غذایی طراحی شده بود.
مولوی غلام محمد کاظم رئیس زراعت غور، در مراسم افتتاحیه از همکاری‌های سازمان خوارک و زراعت ملل متحد قدردانی کرده و اهمیت برنامه‌های مشابه را در رشد و توسعه مالداری و بهبود صحت مواشی تأکید کرد. وی بیان داشت:
"سکتور زراعت و مالداری بخش اساسی اقتصاد اکثریت مردم غور را تشکیل می‌دهد و تطبیق چنین پروگرام‌هایی در جهت رشد این سکتور بسیار مؤثر است."
رئیس زراعت همچنین از داکتران وترنری خواست که در تطبیق واکسیناسیون مواشی مطابق رهنمودهای مسلکی این اداره تلاش نموده و وظایف خویش را به‌درستی انجام دهند.
در ادامه، آمر مالداری و صحت حیوانی این اداره نیز رهنمودها و نکات مرتبط با اجرای بهتر این برنامه را ارائه نمود. در پایان، بسته‌های واکسیناسیون حیوانی برای داکتران مسئول توزیع گردید و برنامه با موفقیت خاتمه یافت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها