تطبیق پروگرام وقایوی یوریا اسپری و لایم سلفر در ولسوالی‌های ورس و پنجاب ولایت بامیان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۹:۵۳
تطبیق پروگرام وقایوی یوریا اسپری و لایم سلفر در ولسوالی‌های ورس و پنجاب ولایت بامیان

پروگرام وقایوی یوریا اسپری و لایم سلفر در ولسوالی‌های ورس و پنجاب ولایت بامیان تطبیق گردید که هدف آن ارتقای سطح آگاهی باغداران و مبارزه با آفات و امراض نباتی بود.
در ولسوالی ورس، این برنامه در قریه‌جات مختلف از جمله قوم خوردی، ریکجوی، دهن فاطو، کته خاک تگاب غار و دهن سبزک تطبیق گردید. در این بخش، تعداد ۲۴۱ باغدار مستفید شدند و عملیات وقایوی بر روی ۶۶۶۴ اصله درخت زردآلو، شفتالو و گیلاس با لایم سلفر و ۲۴۰۳۳ اصله درخت سیب و ناک با یوریا اسپری انجام شد.
در ولسوالی پنجاب، پروگرام مذکور در قریه‌جاتی چون کچاری، خم بالا، صدبرگ و سنگ مصعف نیقول تطبیق شد. در این منطقه، تعداد ۱۳۰ باغدار مستفید شدند و عملیات وقایوی بر روی ۳۱۷۸ اصله درخت زردآلو، شفتالو و گیلاس با لایم سلفر و ۱۷۱۱۹ اصله درخت سیب و ناک با یوریا اسپری تطبیق گردید.
در مجموع، با تطبیق این پروگرام در دو ولسوالی، ۳۷۱ باغدار توانستند از خدمات وقایوی بهره‌مند شوند و این خدمات بر روی ۵۰۹۹۴ اصله درخت مثمر صورت گرفت. در جریان این پروگرام، باغداران با علایم آفات و امراض نباتی و روش‌های وقایه و کنترول آن‌ها، از جمله ساخت روغن زمستانی، بوردومکسچر، بوردوپنت، زمان کوددهی، شاخه‌بری، و کنترل شپشک‌ها و کنه‌های نباتی، آشنا شدند. این اقدامات نقش مهمی در بهبود کیفیت و حاصلات باغات در این مناطق خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۱ - ۱۲:۵۵
Background image

افتتاح برنامه توزیع تخم جواری برای ۲۰ قطعه نمایشی در لوگر

۲۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
با هدف تقویت زراعت معیاری و بهبود سطح تولیدات دهقانان، روند توزیع تخم جواری برای بیست قطعه نمایشی در ولایت لوگر آغاز شد. این برنامه از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

BACK TO NEWS