نظارت از آنتن‌های مخابراتی در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۹:۵۱
نظارت از آنتن‌های مخابراتی در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

هیأتی از ریاست زراعت ولایت پنجشیر به منظور بررسی و نظارت از آنتن‌های مخابراتی فعال در ولسوالی پریان، عازم این ولسوالی شد. 
هدف از این نظارت، جلوگیری از تخلفات مستاجران در ساحات تحت اجاره شرکت‌های مخابراتی و اطمینان از تطبیق درست قراردادها بود.
این هیأت پس از بازدید از زمین‌های امارتی که در آن‌ها آنتن‌های مخابراتی نصب شده‌اند، ملاحظات و مشکلات موجود را یادداشت کرده تا با مسئولین شرکت‌های مخابراتی در میان گذاشته شود. اداره زراعت ولایت پنجشیر تأکید دارد که قراردادها باید با معیارهای تعیین‌شده برابر باشند تا علاوه بر ارائه خدمات مؤثر به مردم، سطح عواید امارتی نیز افزایش یابد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها