کنترول و تفتیش قصابی‌های شهر قلعه‌نو توسط ریاست زراعت بادغیس

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۹ - ۹:۲۵
کنترول و تفتیش قصابی‌های شهر قلعه‌نو توسط ریاست زراعت بادغیس

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، قصابی‌های شهر قلعه‌نو را تحت یک برنامه ویژه کنترول و تفتیش کردند.
در این برنامه، ضمن بررسی وضعیت قصابی‌ها، توصیه‌های لازم در خصوص رعایت اصول حفظ‌الصحه به قصابان ارائه شد. پرسونل ریاست زراعت نکات اصولی و شرعی مرتبط با ذبح حیوانات را به اطلاع قصابان رسانده و بر رعایت آن تأکید کردند.
همچنین به قصابان هشدار داده شد که ذبح حیوانات تنها باید در کشتارگاه (مسلخ) انجام شود و تخلفات در این زمینه با برخورد قانونی مواجه خواهد شد. این برنامه با هدف حفظ سلامت عمومی و اطمینان از رعایت اصول شرعی و صحی در شهر قلعه‌نو به اجرا درآمد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها