نظارت از جریان کمپاین واکسین بیماری‌های پی پی آر و آبله گاوی در ولسوالی پریان پنجشیر

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۴:۵۰
نظارت از جریان کمپاین واکسین بیماری‌های  پی پی آر و آبله گاوی در ولسوالی پریان پنجشیر


۲۷ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) و آبله گاوی (LSD) که چند روز پیش در ولایت پنجشیر آغاز شده بود، همچنان به‌گونه‌ی عملی ادامه دارد.
 به همین منظور قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر، همراه با آمر مالداری و صحت حیوانی و شماری از کارمندان این اداره، از جریان کمپاین در ولسوالی پریان نظارت نمودند.
هیئت نظارت‌کننده پیشرفت این کمپاین را موفق ارزیابی کرده و توصیه‌های لازم را به مسئولین ارائه نمود. این برنامه به کمک مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری ریاست زراعت تطبیق می‌شود و هدف آن وقایه مواشی از بیماری‌های ویروسی PPR و LSD می‌باشد.
قابل یادآوری است که بیماری‌های متذکره خسارات سنگینی به مواشی وارد می‌کنند و واکسین آن‌ها مدت سه سال معافیت ایجاد می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها