تلاش برای حل منازعه بر سر علفچر میان باشنده‌گان ولسوالی‌های خاش، بهارک و شهر فیض‌آباد

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۴ - ۱۲:۵۰
تلاش برای حل منازعه بر سر علفچر میان باشنده‌گان ولسوالی‌های خاش، بهارک و شهر فیض‌آباد


۲۴ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت مقام ولایت بدخشان، هیئتی با حضور رئیس زراعت و مسوولان ادارات مختلف ولایت بدخشان جهت حل منازعه بر سر علفچر میان باشنده‌گان قریه‌های درخان ولسوالی خاش، اولار ولسوالی بهارک و رباط ناحیه نهم شهر فیض‌آباد، به مناطق موردنظر سفر نمودند و قضیه را از نزدیک بررسی کردند.
در این هییت رئیس منابع بشری مقام ولایت، رئیس عدلیه، نماینده ریاست امر به معروف، اقوام و قبایل و آمر نقشه‌برداری ریاست زراعت ولایت بدخشان حضور داشتند.
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری که در ترکیب این هیئت حضور داشت، بیان داشت که اسناد ارائه‌شده از سوی مدعیان با درنظر گرفتن سوابق آن‌ها بررسی شد. به گفته وی، قرار بر این شد که هیئت گزارش کاری خود را ترتیب داده و موضوع جهت فیصله نهایی به ارگان‌های ذیربط محول گردد.
این اقدام با هدف تأمین عدالت و حل مشکلات مردم منطقه انجام شد و تلاش‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل مناسب ادامه دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها