آغاز پروگرام یوریا اسپری و آموزش باغداران در ولایت جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۰:۱۱
آغاز پروگرام یوریا اسپری و آموزش باغداران در ولایت جوزجان

۱۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
پروگرام استعمال یوریا اسپری (روغن زمستانی) و آموزش باغداران به هدف جلوگیری از امراض و آفات نباتی در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان آغاز شد.
این برنامه با از بودجه انکشافی وزارت زراعت و توسط کارمندان فنی و مسلکی بخش حفاظت نباتات تطبیق می‌شود. در این کمپاین، یوریا اسپری برای هزاران درخت و باغ به شکل عملی استعمال خواهد شد.
هدف این برنامه، حفظ‌الصحه درختان مثمر، جلوگیری از شیوع آفات نباتی و ارائه آموزش‌های عملی به باغداران است تا از طریق تطبیق اصول زراعتی بهتر، تولیدات زراعتی افزایش یابد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۶:۴۸
Background image

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 

دعوت‌نامه مطبوعاتی: 
قرار است مراسم سنگ تهداب‌گذاری تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ساحه فارم تحقیقاتی بادام باغ کابل با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با رئیس شرکت هندی درباره صادرات محصولات افغانستان

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با گورووندر سنه مالهوترا، رئیس شرکت هندی R.C. International ( آر سی انترنشنل). . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۵:۵
Background image

مقامات برنامه انکشاف ملل متحد با ریاست زراعت کندز در مورد عملی‌شدن پروژه‌های جدید انکشافی گفتگو کردند

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مقامات برنامه انکشاف ملل متحد (UNDP) در ولایت کندز با مولوی محمد عادل نصرت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کردند. در این دیدار،. . .

بازگشت به خبرها