آغاز پروگرام یوریا اسپری و آموزش باغداران در ولایت جوزجان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۰:۱۱
آغاز پروگرام یوریا اسپری و آموزش باغداران در ولایت جوزجان

۱۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
پروگرام استعمال یوریا اسپری (روغن زمستانی) و آموزش باغداران به هدف جلوگیری از امراض و آفات نباتی در مرکز شبرغان و ولسوالی‌های آقچه و فیض‌آباد ولایت جوزجان آغاز شد.
این برنامه با از بودجه انکشافی وزارت زراعت و توسط کارمندان فنی و مسلکی بخش حفاظت نباتات تطبیق می‌شود. در این کمپاین، یوریا اسپری برای هزاران درخت و باغ به شکل عملی استعمال خواهد شد.
هدف این برنامه، حفظ‌الصحه درختان مثمر، جلوگیری از شیوع آفات نباتی و ارائه آموزش‌های عملی به باغداران است تا از طریق تطبیق اصول زراعتی بهتر، تولیدات زراعتی افزایش یابد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت فاریاب برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن سردخانه‌های مربوط به این وزارت، به ولایت فاریاب سفر نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۴ - ۱۶:۰
Background image

سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت بلخ جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

۲۴ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور بررسی روند تطبیق طرزالعمل خریداری گندم مازاد دهاقین،  مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بلخ سفر نمود.
در چارچوب. . .

BACK TO NEWS