آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها در ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۱۰:۵
آغاز کمپاین مبارزه با کنه‌ها در ولایت بلخ

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ کمپاینی را برای مبارزه با کنه‌ها در ۱۵ ولسوالی این ولایت آغاز کرده است. این برنامه بخشی از پروژه انکشافی سال ۱۴۰۳ وزارت زراعت است که با هدف از بین بردن کنه‌ها و جلوگیری از شیوع بیماری تب کانگو تطبیق می‌شود.
در این کمپاین که ۶۰ روز کاری را در بر می‌گیرد، ۱۵ داکتر و ترنر ساحوی با نظارت تیم مرکزی در ولسوالی‌های مربوطه فعالیت خواهند داشت. برای هر ولسوالی، چهار روز کاری به دواپاشی طویله‌ها اختصاص داده شده است.
هدف اصلی این برنامه، کاهش امراض در میان جوامع انسانی و حیوانی و همچنین تقویت و انکشاف سکتور مالداری در ولایت بلخ است. تطبیق چنین برنامه‌هایی گامی مثبت در راستای بهبود صحت حیوانی و رشد اقتصادی در این ولایت به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۶
Background image

توزیع مساعدت نقدی برای مهاجرین در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ۳۰۰ تن از افراد نیازمند در ولسوالی کشنده ولایت بلخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسات همکار مساعدت نقدی صورت گرفت.
این برنامه از سوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۳:۲۵
Background image

رئیس زراعت کندز با مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان دیدار کرد

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، در دفتر کار خود با عبدالبصیر وهاج، مسئول مؤسسه توانمندسازی اجتماعی افغانستان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ - ۱۲:۴۶
Background image

کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی‌های زیباک، بهارک و وردوج ولایت بدخشان

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی با غرس هزار اصله نهال مثمر شامل چهارمغز، سیب، توت و زردآلو در ولسوالی زیباک ولایت بدخشان برگزار شد. این برنامه تحت پروژه تغییر اقلیم با حمایت مالی. . .

بازگشت به خبرها