دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین موسسه آقاخان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۴:۱۳
دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین موسسه آقاخان

۱۳ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به همراه رئیس تنظیم جنگلات ملا سراج الحق میرویس ذاکری و رئیس تنظیم ساحات حفاظت شده مولوی محمد عظیم طارق با مسئولین پروژه بخش منابع طبیعی موسسه آقاخان در دفتر کاری خود دیدار کردند.
در این دیدار، رئیس عمومی منابع طبیعی و روسای بخش‌ها از فعالیت‌های موسسه آقاخان در زمینه تنظیم منابع طبیعی قدردانی کرده و بر ضرورت گسترش و توسعه فعالیت‌ها در نقاط مختلف به‌ویژه بر اساس نیازمندی‌های سکتور منابع طبیعی تأکید کردند. آنها همچنین بر اهمیت احیا، احداث و حفاظت جنگلات، علفچرها و ساحات حفاظت شده برای مقابله با تغییرات اقلیمی و حل مشکلات موجود در بخش منابع طبیعی تأکید نمودند.
موسسه آقاخان از سال ۲۰۲۳ تاکنون در ولایات بدخشان، بغلان، سمنگان، تخار، کندز، دایکندی و بامیان حدود ۵۴۷ هکتار جنگلات و علفچرها را احیا و احداث کرده است. این موسسه همچنین ۸۰ جنگل باغ برای جوامع محلی ساخته و ۸۰ گروه محلی مدیریت منابع طبیعی را برای استفاده مؤثر و پایدار از منابع طبیعی ظرفیت‌سازی و آگاهی‌دهی کرده است. پروژه‌های این موسسه قرار است تا سال ۲۰۲۵ ادامه یابد و پروژه‌های جدیدی نیز در راستای گسترش این فعالیت‌ها آغاز خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS