نشستی جهت تسهیل سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت برگزار شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۰
د کرنې په برخه کې د خصوصي سکتور د پانګونې د اسانتیا په موخه غونډه دائره شوه  

به منظور ایجاد سهولت‌ها برای سکتور خصوصی در عرصه زراعت، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، نشستی را با حضور  مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و  شماری از رئیسان و متخصصین این وزارت برگزار کرد.
در این جلسه، بر اهمیت تثبیت زمین‌های قابل کشت برای سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در مناطق مختلف کشور تأکید شد. مولوی عطاءالله عمری اظهار داشت که توسعه زراعت بدون مشارکت و سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی ممکن نیست و مسئولان باید زمینه‌های لازم را برای سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی فراهم سازند.
وی افزود که برای جلب اطمینان سرمایه‌گذاران، علاوه بر زمین‌های موجود، زمین‌های بیشتری نیز باید شناسایی و آماده شود تا فرصت‌های بیشتری برای فعالیت‌های زراعتی فراهم گردد.
همچنین در این نشست، در مورد موضوعاتی چون مصونیت غذایی، باغداری، سبزیجات، نباتات تیلی، کشت هنگ، شیرین‌بویه، پنبه و اجاره زمین‌های دولتی بحث و تبادل نظر شد.
در پایان، از ریاست‌های مربوط خواسته شد تا برنامه‌های اجرایی خود را برای تحقق این اهداف تنظیم و ارائه کنند، تا در همکاری با سکتور خصوصی، گام‌های مؤثری برای رشد زراعت و کاهش فقر برداشته شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۵۴
Background image

افزایش ۱۰ درصدی حاصلات بادنجان رومی در بغلان 

۲۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گویند که امسال حاصلات بادنجان رومی در این ولایت نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است.
براساس معلومات ارائه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

BACK TO NEWS