آغاز کمپاین مجادله میخانیکی آفت مورپتدار و یوریا اسپری در میدان وردک

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۴۰
آغاز کمپاین مجادله میخانیکی آفت مورپتدار و یوریا اسپری در میدان وردک

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک کمپاین مجادله میخانیکی آفت مورپتدار و تطبیق یوریا اسپری را در چهار ولسوالی چک، سیدآباد، جلریز و نرخ آغاز کرده است. 
این اقدام بر اساس پلان ریاست حفاظت نباتات و قرنطین وزارت زراعت و به هدایت نیاز محمد عابد، رئیس زراعت این ولایت، عملی شده است.
در جریان این کمپاین، کارمندان فنی مدیریت حفاظت نباتات و قرنطین با دهقانان و باغداران کار می‌کنند تا از طریق از بین بردن تخم، لاروا حشرات و عاملین امراض، میزان شیوع آفات در فصل رشد نباتات کاهش یابد. این برنامه شامل شناسایی مناطق آسیب‌پذیر در هماهنگی با مقام‌های ولسوالی، نمایندگان قریه‌ها و مدیریت خدمات زراعتی است.
تطبیق کمپاین میخانیکی و استفاده از محلول ۵ درصدی یوریا (واکسین درختان) در فصل خزان یکی از روش‌های موثر در کاهش آفات نباتی، حفظ محیط زیست و تولید میوه‌جات باکیفیت و ارگانیک است. این روش همچنین به کاهش مصرف ادویه کیمیاوی کمک می‌کند.
قرار است این کارزار در هماهنگی با موسسات همکار به سایر ولسوالی‌های ولایت نیز گسترش یابد و توسط کارمندان حفاظت نباتات تطبیق گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها