آغاز کمپاین مجادله میخانیکی آفت مورپتدار و یوریا اسپری در میدان وردک

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۴۰
آغاز کمپاین مجادله میخانیکی آفت مورپتدار و یوریا اسپری در میدان وردک

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک کمپاین مجادله میخانیکی آفت مورپتدار و تطبیق یوریا اسپری را در چهار ولسوالی چک، سیدآباد، جلریز و نرخ آغاز کرده است. 
این اقدام بر اساس پلان ریاست حفاظت نباتات و قرنطین وزارت زراعت و به هدایت نیاز محمد عابد، رئیس زراعت این ولایت، عملی شده است.
در جریان این کمپاین، کارمندان فنی مدیریت حفاظت نباتات و قرنطین با دهقانان و باغداران کار می‌کنند تا از طریق از بین بردن تخم، لاروا حشرات و عاملین امراض، میزان شیوع آفات در فصل رشد نباتات کاهش یابد. این برنامه شامل شناسایی مناطق آسیب‌پذیر در هماهنگی با مقام‌های ولسوالی، نمایندگان قریه‌ها و مدیریت خدمات زراعتی است.
تطبیق کمپاین میخانیکی و استفاده از محلول ۵ درصدی یوریا (واکسین درختان) در فصل خزان یکی از روش‌های موثر در کاهش آفات نباتی، حفظ محیط زیست و تولید میوه‌جات باکیفیت و ارگانیک است. این روش همچنین به کاهش مصرف ادویه کیمیاوی کمک می‌کند.
قرار است این کارزار در هماهنگی با موسسات همکار به سایر ولسوالی‌های ولایت نیز گسترش یابد و توسط کارمندان حفاظت نباتات تطبیق گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۹:۱۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول بخش مصونیت غذایی و معیشت دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان با عبدالمالک صافی مسئول بخش معیشت و مصونیت غذایی دفتر مبارزه با گرسنگی در افغانستان دیدار کرده و روی موضوعات مهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۸:۴۶
Background image

توزیع تجهیزات به کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال ولایت بلخ

ه رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه توزیع تجهیزات برای کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی‌های چهار بولک و چمتال برگزار شد. 
در این برنامه، چهار کلینیک صحت حیوانی واجد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

بازگشت به خبرها