اشتراک متخصصان وزارت زراعت  در کنفرانس بین‌المللی انقلاب سبز در کندهار 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۹:۵۲
کندهار کې د زرغون انقلاب په نړۍوال کنفرانس کې د کرنې وزارت د کارپوهانو ګډون

در کنفرانس بین‌المللی انقلاب سبزی در ولایت کندهار، محمد روکی و عبدالغفار صدیقی، متخصصین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان، مقالات تحقیقاتی خود را در حضور متخصصین ملی و بین‌المللی ارائه کردند. 
آقای روکی در مقاله خود به بررسی عوامل ضایعات انگور پرداخته و استفاده از تکنولوژی‌های نوین در برداشت به موقع را پیشنهاد کرد. همچنین، آقای صدیقی راهکارهایی برای کاهش آسیب به محصول سیب در هنگام برداشت ارائه داد و بر اهمیت استفاده از ابزارهای تکنولوژیکی تأکید کرد. این کنفرانس فرصتی برای تبادل تجربیات و بهبود روش‌های کشاورزی در افغانستان بود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۵
Background image

آغاز توزیع تجهیزات خدمات وترنری برای ۱۰ واحد خدماتی در ولایت غور


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به همکاری موسسه افغان اید، برنامه توزیع وسایل و تجهیزات خدمات وترنری را برای ۱۰ واحد خدمات وترنری و کلینیک‌های حیوانی در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۲
Background image

راهنمایی مالداران در مورد وقایه امراض حیوانی در ولسوالی شتل پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به قریه دهکلان  ولسوالی شتل آن ولایت رفته و برای مالداران این قریه برنامه آگاهی‌دهی در مورد وقایه و کنترول امراض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۸:۹
Background image

افتتاح کار ساخت کمپلکس تجارتی و زراعتی در زابل با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کار ساخت یک کمپلکس «تجارتی، زراعتی و مالداری» با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی از سوی سکتور خصوصی در ولسوالی شاجوی ولایت زابل افتتاح شد.
این پروژه با حضور مولوی. . .

بازگشت به خبرها