توزیع کود کمپوست برای یک هزار  دهقان در ولسوالی کشک کهنه

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۵ - ۱۱:۳
توزیع کود کمپوست برای یک هزار  دهقان در ولسوالی کشک کهنه

۵ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری، مالداری ولایت هرات با همکاری موسسه اکشن اید، پروژه امنیت غذایی اضطراری افغانستان را از طریق بودجه سازمان ملل در ولسوالی کشک کهنه اجرا کرد.
در این برنامه، ۱۰۰۰ سهمیه کود کمپوست که هر سهمیه شامل ۱۶۰ کیلوگرام کود کمپوست کیمیاوی بود، برای ۱۰۰۰ دهقان از قریه‌های مختلف این ولسوالی توزیع شد. این دهقانان پیش‌تر توسط تیم سروی موسسه اکشن اید و با هماهنگی مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی کشک کهنه شناسایی شده بودند.
این اقدام در راستای بهبود امنیت غذایی و تقویت تولیدات زراعتی در منطقه انجام شده است و بخشی از تلاش‌های مشترک برای حمایت از دهقانان و ارتقای سطح معیشت آن‌ها به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۵
Background image

آغاز توزیع تجهیزات خدمات وترنری برای ۱۰ واحد خدماتی در ولایت غور


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به همکاری موسسه افغان اید، برنامه توزیع وسایل و تجهیزات خدمات وترنری را برای ۱۰ واحد خدمات وترنری و کلینیک‌های حیوانی در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۲
Background image

راهنمایی مالداران در مورد وقایه امراض حیوانی در ولسوالی شتل پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به قریه دهکلان  ولسوالی شتل آن ولایت رفته و برای مالداران این قریه برنامه آگاهی‌دهی در مورد وقایه و کنترول امراض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۸:۹
Background image

افتتاح کار ساخت کمپلکس تجارتی و زراعتی در زابل با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کار ساخت یک کمپلکس «تجارتی، زراعتی و مالداری» با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی از سوی سکتور خصوصی در ولسوالی شاجوی ولایت زابل افتتاح شد.
این پروژه با حضور مولوی. . .

بازگشت به خبرها