آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در میدان وردک

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۳:۳۹
آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در میدان وردک

۴ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک کمپاین واکسیناسیون علیه مرض طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR)  را به هدف جلوگیری از شیوع این بیماری و بهبود سلامت مواشی آغاز کرد.
در مراسم افتتاحیه این کمپاین، مولوی نیازمحمد عابد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری میدان وردک و داکتر محمدالله شهیدزی آمر مالداری و صحت حیوانی حضور داشتند. این برنامه با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و هماهنگی اداره زراعت این ولایت اجرا می‌شود و مسئولین کلینیک‌های صحت حیوانی نیز در آن سهم گرفته‌اند.
هدف اصلی این کمپاین واکسیناسیون، محافظت از گوسفندان و بزها در برابر بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک است که می‌تواند به سرعت در میان مواشی شیوع یابد و خسارات قابل توجهی به صنعت مالداری وارد کند. این اقدام گامی مؤثر برای حمایت از منابع اقتصادی و معیشتی مالداران ولایت میدان وردک به شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۵:۲۶
Background image

نشست مسوولان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت با کارشناسان د افغانستان بانک برگزار شد

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست تخنیکی میان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کارشناسان مالی و حسابی د افغانستان بانک با  به منظور بررسی چالش‌های مالی و تقویت همکاری‌های متقابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار برای ۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی فیض‌آباد بزهای شیری توزیع نمود.
در این روند، برای هر فامیل دو رأس بز. . .

BACK TO NEWS