پیشرفت چشمگیر پروژه تنظیم نباتات طبی در بامیان: گام‌های مؤثر برای توسعه کشت هنگ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۴:۲۳
پیشرفت چشمگیر پروژه تنظیم نباتات طبی در بامیان: گام‌های مؤثر برای توسعه کشت هنگ

۳ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
در سال ۱۴۰۳، پروژه تنظیم نباتات طبی ریاست زراعت و امریت منابع طبیعی ولایت بامیان با پیشرفت‌های قابل توجهی همراه بوده است. این پروژه که به منظور توسعه کشت نباتات طبی در سطح ولایت به راه افتاده، مراحل مختلفی را پشت سر گذاشته است.
از جمله اقدامات تکمیل شده در این پروژه شامل؛ احداث قوریه تولیدی به مساحت یک جریب زمین با استفاده از ۳ فال و ۹ فال به وسیله تراکتور، که در آن ۱۲۶۰۰۰ ریشه هنگ تولید شد، پلات بندی و جویه کشی یک جریب زمین، هموارکاری یک جریب زمین برای کشت ۸.۴ کیلوگرم تخم هنگ معیاری، خط اندازی یک جریب زمین و کشت ۸.۴ کیلوگرم تخم هنگ تولیدی در ساحه یک جریب زمین در فارم ملا غلام، همراه با آبیاری این مساحت.
این اقدامات بخشی از تلاش‌های مستمر برای ارتقای تولید نباتات طبی در ولایت بامیان است تا شرایط مناسب‌تری برای کشاورزان فراهم گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۷
Background image

توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در دایکندی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی می‌گویند که روند توزیع تخم لوبیا برای دهقانان مکتب مزرعه در ولسوالی‌های نیلی، شهرستان و پاتو با هماهنگی و همکاری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۵
Background image

نظارت بر روند توزیع ابزار کاری در دایکندی و آگاهی‌دهی درباره مدیریت منابع طبیعی

9 ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی اعلام کرده است که روند توزیع ابزار و وسایل کاری در سه آبریزه جرف علیا، جرف سفلی و بوکله ولسوالی مرکز، با همکاری موسسه ارتباط. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۱
Background image

نشست رهبری وزارت زراعت با سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون تولید تخم باکیفیت زراعتی

۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در وزارت زراعت دایر شد که. . .

بازگشت به خبرها