احیای ۱۰۵ هکتار جنگل در پنجشیر و اقدامات حفاظتی جدید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۸ - ۱۱:۲۶
احیای ۱۰۵ هکتار جنگل در پنجشیر و اقدامات حفاظتی جدید

۲۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر اعلام کرد که امسال ۱۰۵ هکتار جنگل در این ولایت احیا شده است. همچنین، در راستای احیای جنگلات، ۹۸.۵ کیلوگرام تخم نباتات مثمر و غیرمثمر، از جمله بید روسی، بلوط، بادام، چهارمغز، انار و هنگ، در مناطق مختلف این ولایت کشت شده است.
قاری فضل الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، اظهار داشت که این اداره برای حفاظت از جنگل‌ها و علفچرها، ۹ کمیته جنگلاتی و ۴ کمیته علفچر را ایجاد کرده و انجمن‌های محافظتی نیز در مرکز و ولسوالی‌های پنجشیر تأسیس شده‌اند.
وی قاچاق و قطع غیرقانونی جنگل‌ها را در این ولایت ممنوع اعلام کرده و جنگلات طبیعی را سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور خوانده است. این تلاش‌ها بخشی از برنامه‌های اداره زراعت برای توسعه پایدار و حفاظت از منابع طبیعی در پنجشیر است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها