برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت جوزجان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۹:۳۲
برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت جوزجان

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت جوزجان به ریاست مولوی عبدالجبار خطاب سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور رئیسان سکتوری و نمایندگان موسسات همکار در صالون جلسات این اداره برگزار شد.
در این جلسه، سرپرست ریاست زراعت جوزجان ضمن قدردانی از فعالیت‌های موسسات در راستای حل مشکلات دهقانان و مالداران، بر تداوم تلاش‌های موثر برای رشد زراعت، آبیاری و مالداری تاکید کرد. همچنین در مورد توزیع به‌موقع تخم بذری اصلاح‌شده، همکاری مسوولین بخش‌های مربوطه را خواستار شد.
مطابق به آجندای جلسه، هر یک از ریاست‌های سکتوری و موسسات همکار، گزارشی از فعالیت‌های یک‌ماهه خود ارائه کردند و از حمایت ریاست زراعت برای تطبیق بهتر فعالیت‌ها قدردانی نمودند. موسسه پی‌آر‌بی نیز از طریق یک پرزنتیشن، فعالیت‌های انجام‌شده خود را معرفی کرد و مورد تقدیر قرار گرفت.
جلسه با دعای خودکفایی در بخش زراعت به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS