تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات جلغوزه در ولایت کاپیسا

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۷ - ۱۴:۴۴
تلاش‌ها برای حفاظت از جنگلات جلغوزه در ولایت کاپیسا


۱۷ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
طبق هدایت رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، کارمندان آمریت منابع طبیعی این ریاست به منظور حفاظت و مراقبت از جنگلات، جلسات آگاهی عامه را برای ۱۱۲ نفر از اعضای انجمن جنگلداری و متنفذین قومی در ولسوالی نجراب برگزار کردند.
هدف اصلی این جلسات، تاکید بر حفاظت از جنگلات طبیعی، جلوگیری از ورود مواشی به جنگلات و قطع درختان است. همچنین در این جلسات، اهمیت حفظ نو جست‌های سبز شده جلغوزه و جلوگیری از آسیب به منابع طبیعی مورد بحث قرار گرفت.
این اقدامات به منظور تقویت حفاظت از جنگلات جلغوزه و تضمین مدیریت بهتر منابع طبیعی در ولایت کاپیسا انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع تخم بذری جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به هدف بلند بردن سطح تولیدات زراعتی و ترویج کشت قطاری، برای ۳۰ تن از دهاقین قطعات نمایشی جواری در ولسوالی‌های بگرام، جبل. . .

BACK TO NEWS