نشستی به منظور بررسی چگونگی خریداری، انتقال و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهاقین برگزار شد  

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۱:۳۰
نشستی به منظور بررسی چگونگی خریداری، انتقال و ذخیره‌سازی گندم مازاد دهاقین برگزار شد  

۱۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی به منظور بررسی  چگونگی روند خریداری، انتقال و ذخیره‌سازی گندم به ریاست ملاآغاجان آخند "حاجی سالم"، معین مالی و اداری وزارت زراعت برگزار شد. هدف این نشست، بحث درباره ذخیره‌سازی و انتقال گندم‌های خریداری شده در فصل برداشت از ولایات مختلف بود.
معین مالی و اداری در آغاز جلسه بر اهمیت مشاوره در خصوص این پروسه تأکید کرد و نظرات اعضای حاضر را ضروری دانست. نمایندگان وزارت‌های مختلف نیز نظریات خود را در زمینه روش‌های مؤثر برای انتقال و ذخیره‌سازی ارائه نمودند.
براساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله، گندم‌های اضافی دهقانان توسط اسلامی امارت خریداری و در سیلوها ذخیره می‌شوند. در ۱۳ ولایت کشور حدود ۳۸ زار و ۸۰۰ متریک تن گندم اضافی موجود است. وزارت زراعت در نظر دارد دارد این گندم‌ها را ذخیره کند تا از افزایش قیمت‌ها در بازار جلوگیری کند و در زمان مناسب به بازار عرضه نماید. تا کنون، هزاران متریک تن از این گندم‌ها خریداری و ذخیره گردیده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

بازگشت به خبرها