سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت سرپل جهت بررسی عواید و چشمه‌های عایداتی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۳ - ۱۲:۲۸
سفر رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت به ولایت سرپل جهت بررسی عواید و چشمه‌های عایداتی

۱۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مولوی ضیاالدین واقف، همراه با هیئت همراه، به هدف بررسی و تقویت سیستم مالی و عایداتی به ولایت سرپل سفر کردند.
 در جریان این سفر، رئیس مالی و حسابی جلسه‌ای را با داملا شریف‌الله مصدق آمر امور زراعتی، قاری اسحاق قریشی آمر مالداری و صحت حیوانی، و قاری حیات‌الله طلبی مدیر عمومی مالی و اداری سرپل برگزار نمودند.
در این جلسه، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت بر تلاش‌های ریاست‌های ولایتی برای جمع‌آوری عواید و ایجاد چشمه‌های عایداتی تأکید کرد. وی همچنین از مسئولان خواست تا بدهی‌های دولت که نزد افراد باقی مانده، به‌صورت جدی جمع‌آوری شود. علاوه بر این، سرعت بخشیدن به روند خریداری گندم مازاد از دهقانان و تهیه اسناد دقیق و شفاف از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این جلسه بود.
آمر امور زراعتی سرپل ضمن قدردانی از این سفر، خواهان توجه بیشتر وزارت زراعت به این ولایت و حمایت در راستای توسعه فعالیت‌های زراعتی شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS