نظارت از توزیع تخم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۱۰:۲۰
نظارت از توزیع تخم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

۱۲ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری و کود کیمیاوی در مرکز ولایت پروان تحت نظارت مولوی نیاز محمد تائب آمر امور زراعتی و عمر زلمی مدیرعمومی ترویج و انکشاف زراعت قرار گرفت.
 در این نظارت، از کیفیت و خالص بودن تخم‌ها و کودهای توزیع‌شده اطمینان حاصل شده و مشوره‌های فنی و مسلکی در مورد کشت به موقع به دهاقین ارائه شد.
آمریت امور زراعتی با همکاری موسسات همکار و پرسونل فنی و تخنیکی تلاش دارد ورایتی‌های جدید تخم‌های اصلاح‌شده را معرفی و توزیع کند تا دهاقین بتوانند حاصلات خود را افزایش داده و به خودکفایی نزدیک شوند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۴:۱
Background image

اقدامات ریاست زراعت سمنگان به‌منظور حفاظت از شول پسته


۱ سرطان  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به هدف نگهداری و حفاظت از شول پسته، اقداماتی را در هماهنگی با نهادهای امنیتی و انجمن‌های جنگلداری این ولایت روی‌دست گرفته. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۱ - ۱۰:۱۱
Background image

سفر رئیس اداری وزارت زراعت به ولایت سرپل برای بررسی جایدادهای خالصه و منابع عایداتی

 ۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به هدف تثبیت جایدادهای خالصه و اجاره‌دادن آن، به ولایت سرپل سفر نمود.
در جریان این سفر، رئیس اداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

BACK TO NEWS