توزیع تخم گندم اصلاح شده و کودهای کیمیاوی در ولسوالی‌های قیصار و چهلگزی فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۰ - ۱۲:۵۱
توزیع تخم گندم اصلاح شده و کودهای کیمیاوی در ولسوالی‌های قیصار و چهلگزی فاریاب

۱۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مدیریت عمومی خدمات امور زراعتی ولسوالی‌های قیصار و چهلگزی ولایت فاریاب، به همکاری دفتر ناروی برای افغانستان تخم گندم اصلاح شده و کودهای کیمیاوی را برای ۱۰۰۰ نفر از دهقانان توزیع کردند.
در ولسوالی قیصار، این توزیع در چهار روز متوالی انجام شد که  برای هر دهقان یک بوری (۵۰ کیلوگرام) تخم گندم اصلاح شده زراعتی، یک بوری کود سیاه (DAP) و یک بوری کود یوریا سفید توزیع گردید.
در ولسوالی چهلگزی، به تعداد ۱۰۰۰ نفر دهقان، به ویژه ۱۶۹ نفر در سه قریه هزار قلعه اوزبیکیه، باباکرزی و چهارشنبه افغانیه، تخم گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد. این برنامه تحت نظارت مدیران زراعت، نمایندگان اداره اقتصاد، استخبارات و قوماندانی ولسوالی برگزار شد.
این اقدامات به منظور حمایت از دهقانان و افزایش حاصلات زراعتی در این مناطق صورت گرفته است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

پروژه اعمار چکدم مانده لالی آغا در ولسوالی دهراود ولایت ارزگان افتتاح شد

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش 
پروژه اعمار چکدم مانده لالی آغا در ولسوالی دهراود ولایت ارزگان، با حضور مولوی معاذالله عادل، رئیس تنظیم آبیاری در مزرعه و ترویج تکنالوژی‌های جدید آبیاری، هیئت همراه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۵۳
Background image

در ولسوالی غورک ولایت قندهار، بر هزاران رأس مواشی کوچک واکسین وقایوی بیماری «ریخک» تطبیق شد

 ۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۷ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالند، در سطح ولسوالی غورک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۳۶
Background image

روند اخذ امتحان تحریری برای استخدام بست‌های مسلکی ریاست اراضی وزارت زراعت آغاز شد

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور سپردن کار به اهل کار روند اخذ امتحان تحریری از داوطلبان واجد شرایط برای بست‌های مسلکی ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از سوی ریاست امور کارکنان این. . .

بازگشت به خبرها