وزیر زراعت: «در کشور خود سرمایه‌گذاری کنید، تولیدکننده و فروشنده باشید»

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۹:۵۳
وزیر زراعت: «در کشور خود سرمایه‌گذاری کنید، تولیدکننده و فروشنده باشید»

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سلطان محمد صافی، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و موسس فابریکه تولیدی مشرقی وال، گفت: «در کشور خود سرمایه‌گذاری کنید، واردکننده نباشید، بلکه صادرکننده و تولیدکننده باشید.»
وزیر زراعت تاکید کرد: «تاجران و سرمایه‌گذاران مجاهدین بخش اقتصادی کشور هستند. استقلالیت ارضی با تلاش مجاهدین به دست آمده و اکنون نیاز به استقلالیت اقتصادی داریم.»
وی در سخنانش بر اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، افزایش تولیدات، ایجاد اشتغال و جلوگیری از واردات مواد بی‌کیفیت تأکید کرد.
سلطان محمد صافی، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و موسس فابریکه تولید دانه مشرقی وال، اظهار داشت: «عزت هر افغان در کشور خودش است و وظیفه هر افغان است که در کشور خود سرمایه‌گذاری کند. ما فابریکه تولید دانه را ساخته‌ایم و حالا قصد داریم فابریکه تولید داروهای حیوانات را بسازیم.»
صافی افزود: «سرمایه‌گذاری در کشور نه تنها برای ما درآمد خوبی به همراه دارد بلکه برای مردم و دولت نیز مفید است و عزت هر افغان در همین نهفته است.»
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا با تشویق و حمایت تاجران و سکتور خصوصی، زمینه سرمایه‌گذاری‌های بزرگ را ایجاد نماید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS