نظارت از ولسوالی‌های کشک رباط سنگی و گلران ولایت هرات به‌منظور حل مشکلات زراعتی  

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۶ - ۱۰:۴۹
نظارت از ولسوالی‌های کشک رباط سنگی و گلران ولایت هرات به‌منظور حل مشکلات زراعتی  

۶ عقرب ۱۴۰۳هـ.ش
مولوی پیرمحمد حلیمی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات در جریان سفر به ولسوالی‌های کشک رباط سنگی و گلران، به حل مشکلات زراعتی و مالداری مردم این مناطق و جلوگیری از غصب زمین‌ها پرداخته است.
 این بازدید که توسط مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت هرات و تیم تخنیکی همراهش انجام شد، شامل نشست با مسئولین محلی و مردم این ولسوالی‌ها، ارائه راهکارهای لازم برای مقابله با تغییرات اقلیمی و خشکسالی، و تلاش برای افزایش حاصلات و حفظ علفچرهای عمومی بود.
در جریان این بازدید، جلسه‌ای با مسئولین امارت اسلامی و مردم کشک رباط سنگی برگزار شد و موضوعاتی چون پرداخت عشر و زکات، اهمیت همکاری با نهادهای امارتی و برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای دهقانان مستحق مطرح گردید. این کمک‌ها، به ارزش ۳۳۰ تن تخم بذری و کود کیمیاوی، برای ۲۲۰۰ دهقان توزیع می‌شود تا آنان بتوانند در فصل زراعتی پیش‌رو از این امکانات استفاده کنند.
در ادامه، کمیته‌ای برای جلوگیری از غصب زمین‌های دولتی و عمومی در سطح ولسوالی تشکیل شد که شامل مسئولین محلی بوده و موظف به گزارش‌دهی ماهانه است. تاکید شد که حفاظت از علفچرها و جلوگیری از تغییر کاربری این اراضی، به‌خصوص در منطقه گلران، باید به طور جدی پیگیری شود. همچنین، هرگونه خرید و فروش علفچرهای عمومی و حفر چاه‌های عمیق در این مناطق ممنوع اعلام شد.
مولوی حلیمی با بازدید از بندر تورغندی و برگزاری جلسه با کارمندان کنترول کیفیت، بر اهمیت نظارت دقیق بر واردات محصولات غذایی و کشاورزی تاکید کرده و از آنان خواست تا مطابق اصول بهداشتی و بازرسی‌های کیفی، مانع ورود محصولات غیر استاندارد به کشور شوند. همچنین، تیم تخنیکی از زمین‌های مربوط به کمیساری بندر بازدید نموده و نسبت به پیگیری غصب این اراضی اقدام شد.
این نظارت‌ها و اقدامات، بخشی از تلاش‌های ریاست زراعت هرات برای حل چالش‌های مردم و بهبود وضعیت زراعت و مالداری در مناطق محروم این ولایت است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها