سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استراداد زمین های غصب شده ولایت غزنی  به ولسوالی اندر 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۹ - ۱۲:۱۵
سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استراداد زمین های غصب شده ولایت غزنی  به ولسوالی اندر 

۲۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب واسترداد زمین های غصب شده امارتی ولایت غزنی به ریاست مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله و با حضور اعضای هیئت به ولسوالی اندر آن ولایت سفر کردند.
این هیئت با حضور  مولوی محمد فاروق انصاری، خلیفه رحمن گل، انجنیر عبیدالله و نثار احمد عطایی، در یک سفر کاری به ولسوالی اندر ولایت غزنی به منظور بررسی مشکلات مرتبط با غصب زمین و ارزیابی ساحات مورد ادعا سفر کردند.
در این سفر هیئت ابتدا با سرپرست ولسوالی، مدیران زراعت، قضایای امارت، استخبارات و سایر مسئولان محلی جلسه‌ای برگزار کرد. در این جلسه، وظایف و صلاحیت‌های کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و همکاری‌های لازم از سوی ادارات امارتی به تفصیل تشریح شد.
پس از جلسه، هیئت به بررسی دوسیه اهالی قریه نانی و تصمیم‌گیری برای ترتیب کروکی و تطبیق قباله، نقشه‌برداری و تطبیق کروکی بازار میری که یک پروژه اعمار مارکیت تا ۳۰ درصد پیشرفت داشت، تثبیت حدود ۱ هزار ۱۰۰ جریب زمین امارتی در دشتی‌های دو طرف سرک کابل-قندهار در ساحه قریه نانی.
هیئت تخنیکی پس از بازدید از مناطق یادشده، مشکلات مطرح‌شده از سوی کارمندان ولسوالی را دریافت کرده و وعده داد که این مسائل را با مقام ولایت شریک خواهد ساخت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶
Background image

افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ با شعار «احیای زمین، سنت پیامبر (ص)» در محوطه پوهنتون غزنی برگزار شد. در این مراسم معاون مقام ولایت غزنی، رئیس حفاظت محیط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۴
Background image

۱۳ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در خوست توزیع شد

۲۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، به منظور تطبیق مؤثرتر امور عشر و زکات و فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای مدیران. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۳
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل به همکاری مؤسسه دست‌بدست افغانستان، در چارچوب پروژه حمایت از خانواده‌های دارای مصئونیت غذایی پایین از طریق زنجیره ارزش زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها