ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۱۵:۲۵
 ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

۶ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با محمدطاهر زهیر والی بامیان، دیدار و روی پروژه‌های زراعتی، باغداری و آبیاری در ولایت بامیان صحبت کرد.
آقای زهیر در این دیدار درباره‌ی مؤثریت برخی از پروژه‌های زراعت، آبیاری و مالداری سخن گفت و از توجه وزیر وزارت زراعت به بامیان قدردانی کرد.
والی بامیان گفت که در سال جاری زراعت این ولایت رشد چشم‌گیر داشته و مشخصاً حاصلات کچالو به ۳۷۰ هزار تن رسیده است و قیمت‌های محصولات نیز در حد اوسط و قناعت‌بخش است.
هم‌چنان آقای زهیر گفت که در بخشی از مناطق بامیان سیب نتیجه‌ی خوب داده است. او از وزیر زراعت خواهان ترویج باغ‌های سیب در این ولایت شد و گفت که در بخش گسترش تولید کچالو به توجه بیش‌تر نیاز است.
والی بامیان گفت که با تطبیق شماری از پروژه‌های آبیاری، هزاران جریب زمین آبیاری شده و زراعت رشد کرده است و اگر این روند ادامه یابد، باعث رشد بیش‌تر زراعت می‌شود و آنان امید دارند دست‌رسی دهقانان به آب بیش‌تر شود.
هم‌چنان نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که ولایت بامیان از طریق ریاست زراعت آن ولایت، پلان‌هایش را بفرستد، تا در بودجه‌ی انکشافی سال مالی ۱۳۹۹ شامل گردد، وزارت تطبیق برخی از شبکه‌ها و پروژه‌های زیربنا را برابر با امکانات بودجه مد نظر می‌گیرد و کوشش می‌کند که کشت‌زارها و باغ‌های بامیان وسعت یابد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها