جلسه تخنیکی پیرامون چگونگی انجام سرشماری حیوانات در وزارت زراعت دایر شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۷ - ۱۱:۴۰
جلسه تخنیکی پیرامون چگونگی انجام سرشماری حیوانات در وزارت زراعت دایر شد

۱۷ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه تخنیکی سه جانبه میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی احصاییه و معلومات و سازمان خوراک و زراعت ملل متحد پیرامون  چگونگی تطبیق پروسه سرشماری حیوانات در وزارت زراعت دایر گردید.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این باره گفت:« سرشماری حیوانات، میزان تولید لبنیات و آمار مالداران در افغانستان مهم است، این روند باید تکمیل شود.»
در همین حال نجیب‌الله امیرزی مسوول همآهنگی استراتیژیک و ارتباط سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در کابل گفت:« کارهای مقدماتی برای سرشماری حیوانات آغاز شده است بعد از آن جمع آوری معلومات صورت میگیرد، این پروسه ابتدا در کابل بعد در ولایت تطبیق می‌گردد.»
داکتر لطف الله رنگ مسوول مالداری سازمان خوراک و زرعت روند کاری را تشریح کرده افزود: اپلیکیشن مشخص ساخته شده است که در آن مالداری در افغانستان با جزییات مشخص میسازد، این کار برای دولت و مالداران مهم است.»
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اداره ملی احصاییه در هماهنگی سازمان خوراک و غذا ملل متحد در نظر دارند تا حیوانات را در افغانستان سرشماری نمایند، هرچند این سرشماری پس از سال ۲۰۰۰ نیز صورت گرفته است اما در آمار آن ضد نقیض وجود دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها