سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان به ولسوالی ارگوی آن ولایت 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۱:۲۰
سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان به ولسوالی ارگوی آن ولایت 

مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، طی سفری به ولسوالی ارگو با معاون ولسوال دیدار و از فعالیت‌های مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی نظارت کرد.
در این دیدار، وی بر اهمیت جمع‌آوری عواید و استرداد ملکیت‌های امارتی تأکید کرده و شفافیت در این امور را مسئولیت مشترک تمامی ادارات دانست. همچنین بیان کرد که برنامه‌های زراعتی و مالداری در هماهنگی با وزارت زراعت و مؤسسات همکار در حال تطبیق است و این برنامه‌ها می‌توانند به عنوان جایگزینی برای کشت کوکنار معرفی شوند.
در ادامه، رئیس زراعت بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اخلاص مأمورین در انجام وظایف‌شان تأکید کرده و وعده داد که مشکلات مطرح‌شده توسط کارمندان مدیریت خدمات زراعتی را به مقامات بالاتر منتقل و پیگیری خواهد کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۲
Background image

اعمار تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی در کابل آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
سنگ تهداب تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئساو  مشاوران سکتور زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۰
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بادغیس

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی متشکل از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت بادغیس سفر کرد و با مقام‌های محلی آن ولایت دیدار و گفتگو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۳
Background image

پروژه نظارت و خون‌گیری بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت پکتیکا می‌گویند که پروژه انکشافی نظارت بیماری بروسلوز و خون‌گیری از حیوانات امروز به‌طور رسمی در تالار ریاست زراعت، آبیاری. . .

بازگشت به خبرها