سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت جوزجان 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۲ - ۱۰:۳۰
سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت جوزجان 

 هیئتی به سرپرستی مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت با حضور سید احمد خالد صاحب زاده رییس تنظیم علفچرها و تیم از کارمندان آن ریاست که  به منظور نظارت و ارزیابی از پروژه‌های منابع طبیعی به شمال کشور سفر کرده بود عازم ولایت جوزجان گردید. 
 هیئت متذکره ابتدا با قاری گل حیدر شفق والی ولایت جوزجان دیدار نموده و اهداف سفر شان را بیان نمودند.
 متعاقبأ رئیس عمومی منابع طبیعی در یک جلسه جداگانه با رئیس، آمر منابع طبیعی و برخی کارمندان ریاست زراعت ولایت جوزجان نیز دیدار کرده و آنها را در قسمت تسریع تطبیق پروژه های انکشافی رهنمای‌های تخنیکی نمودند.
قابل ذکر است که ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت در سال جاری به ولایت جوزجان بخاطر سرسبزی، جنگلات،جلوگیری از توسعه صحرا و تثبیت ریگ های روان مبلغ ۱.۵میلیون افغانی بودجه دارد.
 این سفر به هدف تسریع روند تطبیق پروژهای انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در بخش حفاظت از جنگلات و منابع طبیعی به  ولایت جوزجان انجام شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۳
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای صدها دهقان در ولایت خوست آغاز شد

به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج کرنی معیاری در ولایت خوست، روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای صدها دهقان به‌گونه رسمی آغاز گردید.
در مراسم افتتاح این برنامه، مسئولان ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

برگزاری ورکشاپ یک‌روزه ارتقای ظرفیت جوامع محلی برای کنترل ریگ‌های روان و صحرا‌زدایی در اندخوی

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف تقویت نقش جوامع محلی در محافظت از منابع طبیعی و جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «ارتقای ظرفیت جوامع محلی و مدیریت ریگ‌های روان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۹:۴۰
Background image

تخصیص بودیجه برای تثبیت زمین‌های آنتن‌های مخابراتی

به منظور تثبیت و مشخص‌سازی زمین‌های آنتن‌های مخابراتی در سراسر کشور، عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله مبلغ هشت میلیون افغانی بودیجه را اختصاص داده است تا هیئتی از مرکز اعزام و وضعیت. . .

بازگشت به خبرها