سفر رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت سرپل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۳:۴۷
سفر رییس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت سرپل

۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت در حالیکه  سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس تنظیم علفچرهای این وزارت وی را همراهی می‌کرد در راس یک هیئت رسمی به  ولایت سرپل سفر کردند.
این هیئت که متشکل از کارمندان ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت بودند به هدف تسریع روند تطبیق پروژهای انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در بخش حفاظت از جنگلات و منابع طبیعی در ولایت سرپل  به آن ولایت سفر کرده است.
هیئت متذکره در آغاز سفر با قاری عبدالغنی شریفی رئیس زراعت، قاری محمد منیر آمر منابع طبیعی، حیات الله طلبی مدیر عمومی مالی و اداری و سایر کارمندان بخش منابع طبیعی و مالی اداری ولایت سرپل دیدار کرده و جلسه‌ای را به منظور بررسی وضعیت کلی  جنگلات و منابع طبیعی ولایت سرپل، میزان پیشرفت پروژه‌های انکشافی و انسجام امور حفاظت از منابع طبیعی برگزار نمودند.
در این جلسه روی  چگونگی حفاظت و اهمیت منابع طبیعی چون جنگلات، علفچر، ساحات حفاظت شده و نباتات بومی و مصنوعی صحبت گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۱۳
Background image

از سوی وزارت زراعت، ۹۶۰۰ جریب زمین برای ساخت شهرک معیاری در عینو مینه کندهار انتقال داده شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۶۰۰.۹۳ جریب زمین را در شرق عینو مینه، مربوط به ولسوالی دامان ولایت کندهار، به منظور ساخت یک شهرک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۰:۱۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت سرپل دیدار کرد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت سرپل از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با رئیس و کارمندان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۹:۴۱
Background image

سروی و نمونه‌گیری خاک‌های زراعتی در ولسوالی تگاب کاپیسا آغاز شد

۸ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
تیم تخنیکی ریاست تحقیقات خاک و آب وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، روند سروی، نمونه‌گیری و طبقه‌بندی خاک‌های زراعتی را در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا آغاز کرده است.
این. . .

بازگشت به خبرها