حاصلات گلپی در بلخ، بیش از هفت هزار تُن

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۴ - ۱۴:۲۶
 حاصلات گلپی در بلخ، بیش از هفت هزار تُن

در سال جاری از ۵۱۳ هکتار زمین در سراسر ولایت بلخ، گلپی کشت شده بود که بیش از هفت هزار و ۶۹۵ تن گلپی از از این مزارع، به دست آمده است. با این حساب، حد اوسط از یک هکتار زمین، ۱۵ تا ۲۰ تن حاصل‌ به دست آمده است.
ولسوالی‌های شولگره، بلخ، نهرشاهی، دهدادی، و چهاربولک بیش‌ترین کشت‌زارهای گلپی را دارد.
محمدسالم ساعی رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از افزایش میزان حاصلات گلپی در سال روان سخن می‌گوید: «امسال به خاطر دسترسی به آب، سطح کشت و حاصلات گلپی افزایش یافته، دهقانان از فروش آن مفاد بلند اقتصادی دارند.»
رییس زراعت بلخ افزود: «مارکیت مناسب برای فروش وجود دارد و گلپی حاصل شده افزون بر مارکیت این ولایت، به ولایات جوزجان، فاریاب و سمنگان و سایر ولایات انتقال داده و به قیمت خوبی فروخته می‌شود.
عبدالصبور یک تن از دهقانان ولسوالی دهدادی در این باره چنین گفت: «امسال حاصلات گلپی زیاد شده و بازار فروش هم خوب است، آب امسال زیاد بود و حاصلات نیز بیش‌تر شده است.»
گلپی در اوایل به شکل نمونه‌ای در بلخ کشت می‌شد، اما در پی تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و توزیع وسایل زراعتی به دهقانان، کشت آن بیش‌تر شده و حاصلات آن افزایش یافته است.
گلپی از سبزیجات باارزشی است که در ولایت بلخ به پیمانه‌ی زیاد کشت می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۶:۳۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با تاجر قرغزستان

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، با  ارلیست آکونبکوف«Erlist Akunbekov»  رییس شرکت "بای دهقان" و مسوول هیات مدیره انجمن توسعه کشاورزی جمهوری قرغزستان در دفتر معینیت زراعت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۴۲
Background image

بازدید وزیر زراعت از کمپلکس فابریکه‌های بخارا و تأکید بر همکاری‌های مشترک در بخش لبنیات

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یک کمپلکس بزرگ صنعتی بازدید کرد که شامل ۳۵. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۱۳:۲۶
Background image

بازدید وزیر زراعت از بزرگ‌ترین سبزخانه بخارا و تأکید بر همکاری در بخش تکثیر انساج نباتی

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در جریان سفرش به شهر بخارای کشور ازبکستان، از یکی از بزرگ‌ترین سبزخانه‌های این شهر بازدید کرد که. . .

BACK TO NEWS