توزیع پول نقد برای دهاقین متضرر ولسوالی پریان ولایت پنجشیر 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳۱ - ۱۳:۴۷
444

۳۱ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری دفتر صلیب سرخ برای ۵۴۰ تن از دهاقین قریه‌جات  سیکمان، شانیز، قاضی خیل، مدرسه امام ابوحنیفه، کوهسار پائین، کوهسار بالا کوهسار مرکزی ولسوالی پریان پول نقد توزیع نمود. 
این کمک‌ها توسط دفتر صلیب سرخ با هماهنگی و نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر توزیع گردید که برای هر نفر از دهاقین مبلغ سی هزار افغانی که در مجموع  ۱۶ میلون و ۲۰۰ هزار افغانی پول نقد توزیع گردید. 
دفتر صلیب سرخ قرار است در آینده  نزدیک پروژههای ساخت و پاک کاری کانال های آبیاری را در ولسوالی پریان نیز آغاز نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها