نشست مشترکی میان وزارت زراعت و اداره ملی حفاظت از محیط زیست پیرامون تغییرات اقلیمی برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳۱ - ۹:۵۴
نشست مشترکی میان وزارت زراعت و اداره ملی حفاظت از محیط زیست پیرامون تغییرات اقلیمی برگزار شد 

۳۱ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
نشست مشترک میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و موسسه رها در مورد تطبیق پروژه مشارکت و همکاری مبارزه با تغییرات اقلیم در وزارت زراعت برگزار شد.  
این نشست مشترک با حضور  روساء و متخصصان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و موسسه توانمندی، محیط زیست و کمک‌های بشری برگزار شد که در آن حاضران پیروامون تطبیق پلان‌ها در ولایات، ارزیابی وضعیت اقلیمی، ارزیابی ظرفیت‌ها، چالش‌های موجود تغییرات اقلیمی، تهیه استراتیژی و ضروریات کار در این عرصه بحث و تبادل نظر کردند تا تطبیق این پروژه در جهت کاهش تاثیرات منفی تغییرات اقلیمی موثر تمام شود.
این پروژه در همکاری و حمایت کشور سویس در افغاستان تطبیق می‌گردد و برای دو سال تدوین گردید.
افغانستان از جمله‌ کشورهای است که از ناحیه تغییرات اقلیمی به گونه جدی تاثیر پذیر است و در این وزارت زراعت امارت اسلامی افغانستان برنامه های مختلفی را جهت کاهش خسارات ناشی از تغییراقلیمی تطبیق می نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS