نشست مشترکی میان وزارت زراعت و اداره ملی حفاظت از محیط زیست پیرامون تغییرات اقلیمی برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۳۱ - ۹:۵۴
نشست مشترکی میان وزارت زراعت و اداره ملی حفاظت از محیط زیست پیرامون تغییرات اقلیمی برگزار شد 

۳۱ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
نشست مشترک میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و موسسه رها در مورد تطبیق پروژه مشارکت و همکاری مبارزه با تغییرات اقلیم در وزارت زراعت برگزار شد.  
این نشست مشترک با حضور  روساء و متخصصان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اداره ملی حفاظت از محیط زیست و موسسه توانمندی، محیط زیست و کمک‌های بشری برگزار شد که در آن حاضران پیروامون تطبیق پلان‌ها در ولایات، ارزیابی وضعیت اقلیمی، ارزیابی ظرفیت‌ها، چالش‌های موجود تغییرات اقلیمی، تهیه استراتیژی و ضروریات کار در این عرصه بحث و تبادل نظر کردند تا تطبیق این پروژه در جهت کاهش تاثیرات منفی تغییرات اقلیمی موثر تمام شود.
این پروژه در همکاری و حمایت کشور سویس در افغاستان تطبیق می‌گردد و برای دو سال تدوین گردید.
افغانستان از جمله‌ کشورهای است که از ناحیه تغییرات اقلیمی به گونه جدی تاثیر پذیر است و در این وزارت زراعت امارت اسلامی افغانستان برنامه های مختلفی را جهت کاهش خسارات ناشی از تغییراقلیمی تطبیق می نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها