معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت فراه دیدار کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۹ - ۱۳:۳۲
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستیال د فراه ولایت له بزګرانو سره وکتل

 

۲۹ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند (حاجی سالم) معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران، باغداران، مسوولین شرکت های تولید تخم و مسوولین شرکت‌های تولیدی محصولات زراعتی دیدار کرد.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« ما به این ولایت آمدیم تا مشکلات دهاقین را شنیده در پلان‌های بعدی بگنجانیم، ما باید خودمان کشور خود را بسازیم وابسته و انتظار به موسسات و کشورهای دیگر نباشیم.»
معین مالی و اداری وزارت زراعت علاوه کرد:« هدف اصلی ما خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین است در ولایت فراه یک هزار متریک تن گندم مازاد وجود دارد که حکم عالیقدرامیرالمومنین حفظه الله است تا گندم مازاد دهاقین را خریداری نماییم، گندم مازاد دهاقین ولایت فراه در سیلو ولایت هرات ذخیره میگردد و موقع نیاز از آن استفاده می شود.»
مولوی شاه محمد حاجی سروری رییس زراعت ولایت فراه گفت:« ولایت فراه دور افتاده و محروم است، دهاقین نیاز بیشتر به کمک دارند، گندم مازاد دهاقین به قیمت ناچیز فروخته میشود این اقدام وزارت زراعت برای دهاقین مفید است».
در همین حال، مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت پروسه تدارکاتی خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین را بیان کرده گفت:« گندم مستقیم از دهاقین خریداری میشود، قیمت یک سیر (پنج کیلو) گندم به ۱۱۴ افغانی نرخ گیری شده است، تمام مصارف به دوش وزارت زراعت می‌باشد، ذخیره سازی گندم سیرت حضرت یوسف «ع» است تا آن را زنده نگه میداریم.»
باغداران، مالداران، مرغداران، زارعین و  مسوولین شرکت‌های تولید تخم بذری مشکلات شان را بیان کرده و خواهان رسیده گی به آن شدند.
ایجاد بندهای آب‌گردان، ایجاد سبزخانه‌ها و سردخانه های معیاری، ایجاد بازار برای محصولات زراعتی، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده بذری و کودکیمیاوی از خواسته های مردم این ولایت است.
ولایت فراه در غرب افغانستان از ولایات دور افتاده اما حاصلخیز است، گندم، جو، جواری و ماش از محصولاتی است بیشتر کشت می‌شود، در کنار آن عناب، تربوز، انگور و انار ولایت فراه از شهرت خاص در بازار محلی دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها