به شماری از دهقانان در ولایت کاپیسا که در مورد غله جات آموزش دیدند ذخیره کننده گندم توزیع شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۴ - ۹:۳۰
به شماری از دهقانان در ولایت کاپیسا که در مورد غله جات آموزش دیدند ذخیره کننده گندم توزیع شد 

۲۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
به سلسله برگزاری برنامه های آموزشی در مورد غله جات در ولایت کاپیسا دور پنجم برنامه آموزشی برای ۲۰ تن از دهقانان غله‌کار در ولایت کاپیسا پایان یافت و دهقانان شامل برنامه تصدیق‌ نامه و سیلوی ذخیره سازی گندم دریافت کردند.
ریاست زراعت ولایت کاپیسا در هماهنگی کمیته صلیب سرخ کورس آموزشی جلوگیری ضایعات پس از برداشت غله جات برای ۲۰۰ تن از دهقانان ولسوالی های حصه اول و حصه دوم راه‌اندازی نموده که ۲۰ تن آن پس از فراگیری آموزش‌ها به مدت 50 روز  سند فراغت دریافت نمودند.
این افراد در بخش مراحل مختلف برداشت، انتقالات، خرمن کوبی، پاک کاری، دروسی و بسته بندی، ذخیره نمودن، نگهداری در سیلوها و بازاریابی آموزش دیده بودند.
برای ۱۰۰ تن از دهاقین که ورکشاپ آموزشی را سپری نموده بودند ۲۰۰ پایه سیلو جهت ذخیره سازی غله جات نیز توزیع گردید

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۹
Background image

توزیع بزهای شیری همراه با خوراک در ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه اکتیـد، برای ۵۰ خانواده مستحق در ولسوالی خانقاه، بزهای شیری همراه با خوراک مورد نیاز توزیع کرد.
هر خانواده. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۶
Background image

ایجاد ۳۰۰ باغ بادام و شفتالو در جریان کمپاین خزانی در ولایت کندز

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز اعلام کردند که در راستای تقویت تولیدات باغداری و بهبود وضعیت زندگی دهقانان، در جریان کمپاین خزانی، دفتر «داکار» با. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

دیدار معین وزارت زراعت افغانستان با معین وزارت صنعت و تجارت قرغیزستان 

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، با معین وزارت صنعت و تجارت کشور قرغیزستان در کابل دیدار و گفت‌وگو. . .

بازگشت به خبرها