معین مالی و اداری وزارت زراعت با کارمندان ریاست زراعت ولایت فاریاب دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۱۲:۳۵
معین مالی و اداری وزارت زراعت با کارمندان ریاست زراعت ولایت فاریاب دیدار کرد

ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت فاریاب با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت فاریاب دیدار کرد.
در جریان این دیدار ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت:« با مراجعین به شیوه نیک رویه نمایید، منابع جدید عایداتی را پیدا کنید، در جمع آوری عشر و زکات خلوص نیت داشته باشید، جنگلات را محافظت نمایید و زمینهای امارتی که از غصب خلاص شده است به اجاره دهید، آنتن های مخابراتی را تشخیص و تثبیت نموده مقروضات آن را خلاص کنید و از امارت اسلامی حمایت کنید.»
معین مالی و اداری وزارت زراعت اضافه نمود، هدف اصلی ما خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین است در خریداری و پروسه آن کمک نمایید.
در حاشیه دیدار با کارمندان، کمیته تعیین قیمت و معاینه (سمپل گیری) در این ولایت نیز تعیین شد.
این کمیته شامل، نماینده‌گان از ریاست زراعت، صنعت و تجارت، سیلوها، مستوفیت و مقام ولایت فاریاب می‌باشند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۶:۱۲
Background image

دیدار وزیر زراعت افغانستان با وزیر جهاد کشاورزی ایران

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و رئیس ایرانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی افغانستان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۶
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت فاریاب

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت فاریاب از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۱:۳۲
Background image

هیئت عالی‌رتبه ایران به رهبری وزیر جهاد کشاورزی وارد کابل شد

۲۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به دعوت رسمی مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی. . .

بازگشت به خبرها