معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت سرپل دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۲۰ - ۱۵:۵۷
معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت سرپل دیدار کرد

۲۰ سنبله ۱۴۰۳هـ.ش
ملا آغاجان آخند (حاجی سالم) معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت سرپل با شماری از دهاقین  آن ولایت دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت  در این دیدار به دهاقین گفت:« هدف اصلی ما شنیدن مشکلات دهاقین و حل آن است، عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله  فرمان داده است که گندم مازاد دهاقین را خریداری و ذخیره سازی نمایید، این یک کمک مستقیم به دهاقین است.»
در همین حال، مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت گفت:« هفتصد و ۴۹ متریک تن گندم مازاد در ولایت سرپل وجود دارد که مستقیم از دهاقین خریداری و ذخیره سازی می‌شود، تمام مصارفات انتقال به دوش وزارت زراعت است.»
داملا شریف الله مصدق آمر امور زراعتی ریاست زراعت سرپل از برنامه وزارت زراعت قدردانی نمود خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین را کمک مستقیم و موثر به دهاقین بیان کرد.
ملا یعقوب یکتن از دهاقین ولسوالی الجهاد گفت:« از برنامه جدید که توسط وزارت زراعت راه اندازی شده خوشحالیم، توضیح تخم اصلاح شده بذری برای گندم کاران آبی و للمی مهم است، کوپراتیف شکل گیرد.»
سلطان محمد قریه دار ولسوالی سید آباد ولایت سرپل گفت:« کمبود آب، نبود کودکیمیاوی، آفتکش های نباتی، دهاقین سرپل پیاز کشت میکنند اما در فصل برداشت قیمت ناچیز میشود.»
وی افزود، خریداری گندم مازاد یک برنامه بی پیشینه است مردم نمی‌تواند گندم را به انتقال دهد و به قیمت پایین در منطقه می‌فروشند این اقدام وزارت زراعت خیلی خوب است.
نبود ماشین آلات زراعتی، نبود تخم اصلاح شده بذری، قیمت بودن و یا عدم توزیع کودکیمیاوی، نبود دوا و واکسین حیوانی و آفتکش های نباتی از مشکلات دیگر دهاقین و مالداران در این ولایت است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها