جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۵:۲۵
جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

۱۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا با اشتراک نماینده‌گان ریاست‌های شامل سکتور و موسسات همکار تحت ریاست مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت برگزار گردید.
در این جلسه روی تطبیق طرزالعمل هماهنگی موسسات و اخذ نظر شورای علما در مورد نقشه راه تطبیق پروژه‌ها در سکتور زراعت و انکشاف دهات صحبت گردید
همچنان رئیس زراعت در مورد توزیع بسته‌های کشت گندم صحبت نمود و تاکید کرد که گندم باکیفیت به مردم توزیع گردد.
در ادامه عارف ولی زاده مدیر عمومی پلان هماهنگی برنامه‌ها گزارش از فعالیت‌ها و دستاورد های ریاست زراعت ماه اسد  را به اعضای مجلس ارائه نمود. بالنوبه  ریاست های ذیدخل سکتور و موسسات همکار نیز گزارش از فعالیت های خویش طی ماه سرطان را ارائه  داشتند.
در اخیر در مورد جلوگیری از افزایش واقعات امراض زونوز مانند ربیس و کانگو و خسارات وارده به اثر سیلاب‌های اخیر در ولسوالی‌های تگاب، نجراب و اله‌سای معلومات ارائه گردید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها