جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۵:۲۵
جلسه سکتوری  زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا دایر شد

۱۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت کاپیسا با اشتراک نماینده‌گان ریاست‌های شامل سکتور و موسسات همکار تحت ریاست مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت برگزار گردید.
در این جلسه روی تطبیق طرزالعمل هماهنگی موسسات و اخذ نظر شورای علما در مورد نقشه راه تطبیق پروژه‌ها در سکتور زراعت و انکشاف دهات صحبت گردید
همچنان رئیس زراعت در مورد توزیع بسته‌های کشت گندم صحبت نمود و تاکید کرد که گندم باکیفیت به مردم توزیع گردد.
در ادامه عارف ولی زاده مدیر عمومی پلان هماهنگی برنامه‌ها گزارش از فعالیت‌ها و دستاورد های ریاست زراعت ماه اسد  را به اعضای مجلس ارائه نمود. بالنوبه  ریاست های ذیدخل سکتور و موسسات همکار نیز گزارش از فعالیت های خویش طی ماه سرطان را ارائه  داشتند.
در اخیر در مورد جلوگیری از افزایش واقعات امراض زونوز مانند ربیس و کانگو و خسارات وارده به اثر سیلاب‌های اخیر در ولسوالی‌های تگاب، نجراب و اله‌سای معلومات ارائه گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۸:۵۰
Background image

توزیع ماشین‌های دروی گندم در ولسوالی چمتال بلخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که در چارچوب برنامه‌های حمایوی سکتور زراعت، تعدادی ماشین‌های دروی گندم برای دهقانان ولسوالی چمتال توزیع شد.
این ماشین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۳۱
Background image

جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد

۲۷ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری پیرامون  چگونگی  مصرف بودجه انکشافی سال قبل و بررسی چگونگی تطبیق. . .

بازگشت به خبرها