کمیته تعیین نرخ و خریداری گندم مازاد در ولایت بغلان تشکیل شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۰ - ۱۱:۲۹
کمیته تعیین نرخ و خریداری گندم مازاد در ولایت بغلان تشکیل شد

۱۰ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کمیته سه گانه به منظور تعیین قیمت، خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین در ولایت بغلان تعیین نموده است.
این کمیته، نماینده گان از وزارت زراعت، شاروالی، سیلو و مستوفیت می‌باشند که به هدف نرخ گیری و خریداری گندم بعد از پروسه تدارکاتی تعیین شده آمد.
پس از کمیته نرخ گیری کمیته خریداری نیز کار اش را آغاز مینماید و در هماهنگی با کمیته تسلیم گیری کار مینماید.
قرار است، بیش به شش‌هزار متریک تن گندم مازاد دهاقین خریداری و در سیلو ولایت بغلان و سیلوی مرکزی (کابل) ذخیره سازی گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها