هشتمین جشنواره انگور و عسل در ولایت هرات برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۰ - ۹:۳۰
هشتمین جشنواره انگور و عسل در ولایت هرات برگزار شد 

هشتمین جشنواره بزرگ انگور، عسل و محصولات زراعتی با حضور والی و معاون  والی ولایت هرات، روسای ادارات امارتی، دهاقین،  مسئولین اتاق‌های زراعت و مالداری، تجارت و سرمایه‌گذاری صنایع و معادن، اتحادیه‌های مختلف زراعتی و مالداری و مسئولین شرکت‌های زراعتی، باغداری و مالداری در ولایت هرات افتتاح گردید. 
در این نمایشگاه مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هرات در مورد اعتماد متقابل میان دهقانان و مسوولان امارتی سخن زده علاوه کرد «خوشبختانه توانسته ایم پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای را در راستای انکشاف صنعت زراعت و مالداری برداریم
و در آینده نیز  تلاش می‌کنیم تا از طریقه‌های مختلف برای محصولات زراعتی و مالداری  بازاریابی نماییم تا محصولات شان را به قیمت بالاتری به فروش برسانند»
 این نمایشگاه برای سه روز  در صحن ریاست زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شده که از ۹ صبح الی ۹ شب به روی بازدید کنندگان باز می باشد. 
به گفته رییس زراعت هرات هدف از برگزاری این نمایشگاه بازاریابی برای تولیدات محصولات زراعتی می باشد.
ریاست زراعت هرات جشن انگور را برای هشتمین سال پی هم برگزار نموده است.
با این حال دهاقین در این نمایشگاه خواستار صادرات محصولات شان به خارج از کشور شده و می خواهند که محصولات شان به بازار های جهانی صادر شود. 
مسئولین حکومتی نیز از تلاش‌ها برای صادرات محصولات زراعتی سخن گفته و می گویند در این زمینه دست آوردهای نیز داشته اند و تلاش می کنند تا این صادرات افزایش یابد.  مولوی حیات الله مهاجر معاون والی هرات از تلاش‌ها جهت میکانیزه کردن سیستم زراعت سخن زده و هدایت داد که باید فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در کشور نهادینه شود و از محصولات مشابه خارجی  استفاده نشود.
در همین حال در این برنامه  روئسای ادارات امارتی، اتاق‌های زراعت و مالداری صنعت و تجارت  به ایراد سخن پرداختند.
 سپس  مهمانان و مقامات از ریاست‌های محلی هرات از عموم غرفه‌های نمایشگاه دیدن نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها