بیش شش هزار متریک تن گندم مازاد در ولایت بغلان خریداری و ذخیره سازی می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۸ - ۱۰:۴
بیش شش هزار متریک تن گندم مازاد در ولایت بغلان خریداری و ذخیره سازی می‌شود

۸ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
براساس حکم  عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی، به منظور جلوگیری از افزایش قیمت گندم در بازار،  عدم احتکار توسط تجاران، کمک به دهاقین و عرضه آن در حالات اضطرار شش هزار ۲۵۰ تن گندم از ولایت بغلان خریداری و دو هزار و ۲۲۳ متریک تن آن در سیلو این ولایت ذخیره سازی و مابقی به سیلو مرکز (کابل) انتقال داده می‌شود.
در این میان گندم گندم مازاد دهاقین، کوپراتیف های زراعتی و بازار آزاد قیمت گذاری و بعد از پروسه تدارکاتی خریداری و ذخیره سازی می‌گردد.
متخصصین وزارت زراعت گفته اند که گندم که خریداری می‌گردد باید بدون رطوبت، پاک، پروسیس شده، حاصلات سال جاری و عاری از امراض و حشرات باشد.
امسال در ولایت بغلان ۱۵۰ هزار و ۴۶۵ متریک تن از زمین های آبی و للمی این ولایت گندم حاصلات داشته است، در این ولایت بیش هفتاد هزار هکتار زمین تحت کشت گندم آبی و للمی بوده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

BACK TO NEWS