برای ۹۰ تن  در ولسوالی انجیل و گذره ولایت هرات بُز شیری توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۴ - ۱۴:۱۴
برای ۹۰ تن  در ولسوالی انجیل و گذره ولایت هرات بُز شیری توزیع شد

۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری موسسه پاملرنه برای ۹۰ تن در ولسوالی‌های انجیل و گذره ولایت هرات بُز شیری توزیع کرد.
بُزهای شیری در حضور داشت نماینده ریاست  اقتصادی، نماینده ولسوالی گذره، کارمندان آمریت مالداری و صحت حیوانی و نماینده موسسه مذکور برای ۹۰ خانم بی بضاعت و مستحقی که قبلاً از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و موسسه متذکره سروی و شناسایی شده بود توزیع که برای هر  خانم یک رأس بُز شیری و یک بُزغاله داده شد.
در جریان این توزیع کارمند آمریت مالداری و صحت حیوانی معلومات مفید و راهنمایی های لازمه را در رابطه به طریقه نگهداری و تغذیه بُز های شیری و بُزغاله ها ارائه داشته و همچنان از مسئولین موسسه پاملرنه به پاس فعالیت ها و خدمات در سکتور زراعت و مالداری انجام داده شده اظهار قدردانی نمود.
در همین حال مُستفیدین این پروژه از توزیع بُز های شیری و تطبیق همچون کمک ها ابراز خرسندی نموده و خواهان کمک های بیشتر گردیدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها