آغاز کمپاین دونوع  واکسین حیوانی درسطح ۱۴‌ ولسوالی ولایت بدخشان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۱:۱۹
آغاز کمپاین دونوع  واکسین حیوانی درسطح ۱۴‌ ولسوالی ولایت بدخشان

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری موسسه کمیته هالند در ولایت بدخشان به مقدار ۵۰ هزار  دوز واکسین  چیچک بز و گوسفند و طاعون نشخوار کنندگان حیوانات کوچک را در سطح چهارده ولسوالی این ولایت تطبیق نماید.
این برنامه در ولسوالی‌های فیض آباد، بهارک، جرم، شهدا، اشکاشم، راغستان، کوهستان، یفتل پایان، شهر بزرگ، ارگو، درایم، تشکان، کشم و ولسوالی تگاب از طریق  26 تن از پاراوترنران خویش جهت وقایه و جلوگیری از تلفات مواشی و حیونات کوچک نشخوار کننده  تطبیق خواهد شد.
جهت تطبیق درست واکسین‌های فوق الذکر برای  مسوولین کلینیک‌های حیوانی  در ارتباط به شیوه‌های تطبیق درست آن ورکشاپ یک روزه تدویر گردید وسپس سهم هر ولسوالی که ۱ هزار ۷۸۵ دوز واکسین می‌گردید با حضور داشت مدیر بررسی و راپور دهی کلینیک‌های حیوانی این ریاست به ولسوالی‌های شامل پلان انتقال و برنامه واکسیناسیون رسما آغاز گردید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۳۷
Background image

توزیع کمک‌های زراعتی و باغداری برای ۱۴۸ دهقان مستحق در ولایت فراه

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه در همکاری با مؤسسه «CHA» و با تمویل برنامه جهانی غذا (WFP)، کمک‌های مختلف زراعتی و باغداری را برای. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۵:۱۲
Background image

آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم برای ۱۵۰۰ دهقان در ولسوالی کوزکنر ولایت ننگرهار

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ جمادى‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار در همکاری با اداره زراعت و غذای سازمان ملل متحد (FAO) و با همکاری تخنیکی مؤسسه "نوی مشورتی و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۴:۲۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ به هدف بررسی علل کاهش نرخ پخته و زیان دهاقین

۱۹ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بررسی عوامل کاهش نرخ پخته و یافتن راه‌حل‌های مؤثر برای جلوگیری از زیان دهاقین، مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس توسعه غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در. . .

بازگشت به خبرها