آغاز فعالیت یک شرکت تولید کود عضوی به هزینه ۱٠ میلیون افغانی در ولایت کندز 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۰:۴۲
یک شرکت تولیدی کود عضوی پلیت مرغی با سرمایه گذاری شخصی ۱٠ میلیون افغانی در ولسوالی علی آباد ولایت کندز افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

یک شرکت تولیدی کود عضوی پلیت مرغی با سرمایه گذاری شخصی ۱٠ میلیون افغانی در ولسوالی علی آباد ولایت کندز افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
این شرکت تولید کود عضوی پلیت مرغی در حضور داشت عبدالغفار صدیقی سرپرست ریاست زراعت ولایت کندز، آمرین و مدیران ریاست زراعت، قومندان امنیه ولسوالی علی آباد، مدیر استخبارات ولسوالی، مدیر خدمات زراعتی ولسوالی، سرمایه گذاران و دهقانان ولسوالی علی آباد افتتاح شد.
در مراسم افتتاحیه این شرکت عبدالغفار "صدیقی" سرپرست ریاست زراعت و مقامات محلی این ولایت از تلاش‌های انجام‌شده برای توسعه زیرساخت‌های زراعتی در ولسوالی علی آباد ولایت کندز اظهار قدردانی کردند. آنها ابراز امیدواری کردند که این اقدام منجر به رشد و توسعه پایدار در بخش زراعت این ولایت شود.
این شرکت که با استفاده از روش های مدرن راه‌اندازی شده است، ظرفیت تولید حجم بالایی از کود عضوی پلیت مرغی را دارد که می‌تواند نیازهای دهقان محلی را به کودهای با کیفیت و طبیعی برآورده سازد. 
با فعالیت این شرکت، انتظار می‌رود که تولیدات زراعتی در ولایت کندز افزایش یابد و به بهبود حاصل‌خیزی خاک و افزایش محصولات زراعتی کمک کند. همچنین، این پروژه به ایجاد فرصت‌های شغلی برای مردم محلی کمک می‌کند و می‌تواند به کاهش فقر در منطقه یاری رساند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۵:۲
Background image

پاکسازی ۱۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از ملخ‌ها در بادغیس

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس از پاکسازی یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار زمین زراعتی از وجود ملخ‌ها در این ولایت خبر داد.
مسئولان می‌گویند پرسونل مسلکی مدیریت عمومی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۱:۳۸
Background image

ادویه‌پاشی برای کنترول آفات نباتی در شغنان بدخشان انجام شد

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از اجرای برنامه ادویه‌پاشی به‌منظور کنترول آفات نباتی در ولسوالی شغنان این ولایت خبر داد.
این برنامه از ۷ تا ۱۱ ثور در قریه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۴ - ۱۰:۵
Background image

توزیع تخم سبزیجات و کود کیمیاوی برای زنان زراعت‌پیشه در کاپیسا

۱۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای  ۲۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه و سبزی‌کار در مرکز این ولایت، تخم سبزیجات و کود کیمیاوی توزیع کرد.
در این برنامه، برای ۲۰۰ تن. . .

بازگشت به خبرها