جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کندز برگزار شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۶ - ۱۵:۴۲
جلسه‌ هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی ولایت کندز برگزار شد 

۱۶ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه کاری هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین‌های امارتی غصب شده در  ولایت کندز تحت ریاست مولوی امان الله حسن رئیس هیئت تخنیکی و با اشتراک اعضاء آن تدویر یافت. 
در جلسه متذکره دوسیه موازی 183جریب زمین ساحه درمن ولسوالی چهارده، دوسیه موازی 10 جریب زمین چنارها ولسوالی آقتاش، دوسیه موازی 40 جریب زمین ساحه الف بیردی امام صاحب و دوسیه موازی 4 جریب زمین وقفی قبرستان ساحه کوته گرد مربوط ناحیه سوم را مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفت که  بعد از بررسی اوراق و تحقیقات انجام شده پیرامون دوسیه‌های ساحات درمن چهارده، چنارهای آقتاش، والف بیردی امام صاحب هیئت جهت تطبیق اسناد متصرفین و مدعیون قضیه‌های فوق توظیف شدند تا بعد از تطبیق اسناد گزارش شأن را پیرامون موضوع ارایه بدارند تا طبق آن اجراات بعدی صورت گیرد. 
هکذا در خصوص دوسیه موازی 4 جریب زمین وقفی قبرستان ساحه کوته گرد که قبلاً تحت بررسی قرار گرفته بود هیئت تخنیکی بالای ساحه بعداز ختم جلسه رفته و اسناد اداره حج و اوقاف را بالای ساحه تطبیق داده و همچنان کار بالای زمین وقفی را توقف داده و هدایت ارسال هرچی سریع دوسیه به مقام محترم کمیسیون مرکزی را بالای شعبه سکرتریت داده اند 
قابل یاد آوری است که کار بالای قبرستان وقفی کوته گرد را چندین بار قبلاً ازطریق هیئت تخنیکی توقف گردیده بود بازهم غاصبین در سایه دست به عمرانات زده که جلو عمرانات شأن امروز بار دیگر توسط هیئت تخنیکی توقف داده شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها