جلسه‌ای ‌پیرامون چگونگی تسلیمی جایدادهای بند سرده غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ننگرهار برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۰:۴۹
جلسه‌ای ‌پیرامون چگونگی تسلیمی جایدادهای بند سرده غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ننگرهار برگزار شد 

۷ اسد ۱۴۰۳ ه‍.ش
جلسه‌ای ‌پیرامون چگونگی روند تسلیمی جایدادهای بند سرده ولایت غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ولایت ننگرهار در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
در این جلسه مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد، مولوی زین الدین حسام رئیس انجنیری و آبیاری وزارت زراعت، مولوی سید محمد سعید رئیس تنظیم و توزیع زمین، مولوی گلاب الدین ذبیح رئیس زراعت ولایت غزنی، نماینده‌های از وزارت انرژی و آب و یکتعداد از کارمندان بخش‌های مختلف وزارت زراعت حضور داشتند.
در این جلسه در مورد چگونگی تسلیمی جایدادهای بند سرده ولایت غزنی و زمین‌های کاسه بند درونته ننگرهار که به اساس پیشنهاد ۲۸ حمل سال ۱۳۸۵ وزارت انرژی و آب و حکم  رئیس جمهور وقت در  ۱۱ ثور ۱۳۸۵صورت گرفته است.
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت و حاضرین جلسه  در مورد چگونگی اجرای روند تسلیمی جایداد ها و زمین های یاد شده بحث و تبادل نظر کردند که در اخیر جلسه فیصله بر این شد تا یک کمیته متشکل از بخش‌های کدستر، تصفیه، توزیع زمین و استملاک به ولایات متذکره سفر نمایند تا موضوع را از نزدیک مشاهده نموده و گزارش خویش را با مسوولان شریک سازند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

فرصت محدود است؛ غرفه‌ها اندک می‌باشند، پس بشتابید!

سرمایه‌گذاران و متشبثین بخش زراعت و مالداری می‌توانند با استفاده از این فرصت ویژه، تولیدات خویش را معرفی نموده و به بازار عرضه کنند. حضور در این نمایشگاه، بستر مناسبی را برای بازاریابی،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی راغستان ولایت بدخشان  از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن  ولسوالی آغاز گردید.
این کمپاین به اساس هدایت ولسوال راغستان راه. . .

بازگشت به خبرها