منازعات به‌ وجود آمده بر سر خط مرزی میان ولسوالی‌های ولایت‌های کندز و تخار حل شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۳:۳۸
منازعات به‌ وجود آمده بر سر خط مرزی میان ولسوالی‌های ولایت‌های کندز و تخار حل شد

۱ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئی از کارمندان ریاست زراعت ولایت کندز و تخار و مسولین ولسوالی اشکمش جلسه‌ای را به منظور حل منازعه  به و جود آمده بر سر خط مرزی برگزار و خط فاصله مرزی میان ولسوالی‌های دو ولایت را تعیین کرده به مسولین ساحوی هدایت سپردند که مطابق فیصله هیت اجرات لازم نمایند.
همچنین هییت اعزامی ریاست زراعت ولایت کندز همراه با  هیت اعزامی ریاست زراعت تخار و مسولین محلی ولسوالی آقتاش کندز و مسولین ولسوالی بهارک تخار به ساحه رفته منازعات که در سرحد مرزی میان ولسوالی آقتاش ولایت کندز و ولسوالی بهارک ولایت تخار به میان آمده بود را حل و فصل نموده و همچنان خط مرزی را نیز میان این دو ولسوالی تعین نمودند. 
 قابل ذکراست هییت اعزامی ریاست زراعت ولایت کندز بر تحکیم روابط نیک میان مردمان ولسوالی‌های ولایت کندز و تخار تأکید ورزیده و از باشنده گان  آن ولسوالی‌ها خواستند مانند دو‌ برادر در کنار هم زندگی نمایند و از منازعات خود داری نمایند.
در ادامه اهالی ولسوالی‌های متذکره از تشریف آوری هییت اعزامی اظهار خرسندی نموده و وعده نمودند در آینده از منازعات بوجود آمده جلوگیری به عمل آورند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۶:۳۷
Background image

چهار پروژه آبیاری سولری در حومه شهر فیض‌آباد بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
چهار پروژه آبیاری مبتنی بر سیستم سولری با هدف بهبود مدیریت منابع آب، افزایش تولیدات زراعتی و توسعه آبیاری پایدار، در مناطق حومه شهر فیض‌آباد ولایت بدخشان تکمیل و به. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۴:۵
Background image

برنامه تطبیق واکسین انتروتوکسیمیا برای ۵۰ هزار رأس مواشی کوچک در ننگرهار آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و حمایت مالی صندوق بین‌المللی انکشاف زراعت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۷ - ۱۰:۵۴
Background image

کمپاین تطبیق واکسین هاری، تیتانوس و شاربن برای هزاران رأس مواشی در پکتیا آغاز شد

۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۲ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا و با حمایت مالی و تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان، کمپاین تطبیق واکسین علیه بیماری‌های. . .

بازگشت به خبرها