نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها و غرفه‌های فروش محصولات حیوانی در ولایت کاپیسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۹:۴۷
نظارت از جریان فعالیت قصابی‌ها و غرفه‌های فروش محصولات حیوانی در ولایت کاپیسا

 کارمندان مدیریت عمومی کنترول محصولات حیوانی ریاست زراعت ولایت کاپیسا طبق پلان کاری از جریان فعالیت قصابی‌ها و دست فروشان محصولات حیوانی در بازار جمال‌آغه ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت نمودند.
هدف از این بررسی جلوگیری از فروش محصولات حیوانی بی‌کیفیت ملوث و فاسد شده و ارائه خدمات بهتر سالم عاری از هرگونه امراض ساری و مهلک برای همشهریان می‌باشد.
کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت کاپیسا برنامه کنترول محصولات حیوانی را  بشکل دوامدار و منظم در تمام ساحات و مناطق این ولایت راه‌اندازی می‌کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها