دو باب تکنیشن القاح مصنوعی در ولایت کندز با وسایل عصری تجهیز و به فعالیت آغاز نمود

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۱:۴
دو باب تکنیشن القاح مصنوعی در ولایت کندز با وسایل عصری تجهیز و به فعالیت آغاز نمود

دو باب تکنیشن القاح مصنوعی جهت اصلاح نسل حیوانات در ولایت کندز با وسایل عصری تجهیز و با حضور مسوولان ریاست زراعت و کمیته هالند به فعالیت آغاز کرد.
 در محفل افتتاح این تکنیشن‌ها مسول دفتر کمیته هالند و کارمندان اداره زراعت حضور داشته و در مورد اهمیت آن صحبت نمودند.
در ابتدا مسول دفتر کمیته هالند صحبت نموده گفت" در همآهنگی با ریاست زراعت  ولايت کندز قبلآ این دو واحد انتخاب و تثبیت گردید بود، و مسوولین آن بعد از آن که یک دوره آموزشی ۱۵ روزه را در تریننگ سنتر فارم دولتی کابل در باره القاح مصنوعی فراه گرفتند، خوشبختانه آمروز شاهد فعالیت آن در ولایت کندز می باشیم». 
بعدا به نمایندگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولايت کندز آمر مالداری و صحت حيواني پیرامون موضوع صحبت نموده از همکاری‌های همیشگی دفتر  کمیته هالند در بخش مالداری در این ولايت ابراز تشکری نموده و برای مسوولین تکنیشن‌های ساحوی توصیه‌های همه جانبه آرایه نموده و تاکید نمود  که از وسائل متذکره استفاده اعظمی نموده تا باعث اصلاح نسل حیوانات محلی گردد.
وسایل تکنیشن ساحوی که شامل ۲ کانتینر نایتروجن، یک پایه میکروسکوپ، ۲ عدد گن، ۹٠ دانه استراخارجی و بعضی لوازم ضروری دیگر نیز می‌باشد با حضور داشت پرسونل آمریت مالداری و مسولان دفتر کمیته هالند برای شان توزيع گردید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها